Numărătoarea europarlamentarului Maria Grapini taxată ferm de Nadia Raţă (PNL): “Unii încearcă să exporte o practică românească…” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 658 Vizualizări

Numărătoarea europarlamentarului Maria Grapini taxată ferm de Nadia Raţă (PNL): “Unii încearcă să exporte o practică românească…”

Consilierul judeţean Nadia Raţă, prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal Mureş, a taxat gestul europarlamentarului social-democrat Maria Grapini de miercuri, 27 februarie, care a numărat eronat voturile din Comisia LIBE exprimate pentru Laura Codruţa Kovesi în contextul candidaturii la şefia Parchetului European.

“Unii încearcă să exporte o practică românească extrem de uzitată, chiar și peste hotare. Se gândesc probabil că, dacă la noi funcționează, ce n-ar da să o aplice şi asupra altora! Noroc că nu reușesc! Intenția, însă, rămâne. De furt, sau de alt vicleşug. Spre necazul şi stupefacţia făptaşilor, îşi dau seama toţi despre ce e vorba şi penibilul e instalat! Încă o dovadă că, pentru ca în România lucrurile să se schimbe realmente (adică să meargă înainte spre spiritul european), condiția esențială este ca schimbarea să înceapă cu mentalitățile și metehnele”, a scris, în aceeaşi zi, Nadia Raţă, pe pagina sa de Facebook.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE