Home / Business / Seminar de marketing online

Seminar de marketing online

Călin Biriș, unul dintre cei mai cunoscuți experți din România pe marketing online, vine la Târgu-Mureș în 7 martie pentru a susține o prezentare gratuită de marketing online intitulată „Crește-ți afacerea. De la buget la vânzări online”.

Evenimentul este adresat antreprenorilor, managerilor și directorilor de vânzări, dar și începătorilor în domeniul marketingului.

Se va vorbi piața de comerț online din România, extinderea afacerii la nivel internațional, procesul de cumpărare al clienților și modul de a-i influența pentru a câștiga mai multe vânzări, spionajul concurenței, principalele canale de comunicare online și care sunt diferențele între ele, pentru a le folosi inteligent, principalele canale de publicitate online și în ce ordine să le folosești pentru a avea maximul de impact și a-ți crește treptat afacerea, exemple de bune și proaste practici în marketing online, sfaturi utile de Social Media pentru un impact mai mare în comunicare, planificarea corectă a comunicării online pentru a nu pierde timp și bani, setarea bugetului de marketing online, ce trebuie să facă zilnic, săptămânal și lunar, un specialist/director de marketing pentru a crește vânzările online și notorietatea companiei, dezvoltarea unei echipe de marketing online și ce opțiuni de colaboratori ai și cum să lucrezi cu ei pentru a-ți îmbunătății prezența online.

Evenimentul va începe de la ora 17.00, va dura aproape 4 ore și se va desfășura în incinta hotelului Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

CJ Mureș a depus proiecte în valoare de 1,4 miliarde de euro pentru Fondul de Tranziție Justă

Autoritățile publice și actorii economici din sectorul IMM din șase județe din România, printre care …