Home / Sport / Voleibalistele reiau cursa pentru promovare

Voleibalistele reiau cursa pentru promovare

Distribuie

După ce a încheiat sezonul regulat a campionatului de volei feminin a Diviziei A2 pe prima poziție în seria Vest CSM Târgu-Mureș pornește pe ultima linie dreaptă în drumul spre promovarea în primul eșalon. Mureșencele au încheiat prima fază cu maximum de puncte și doar un set pierdut în 18 partide și sunt principalele candidate la revenirea în prima divizie. Ele vor întâlni în primul meci al etapei I din turneul play-off formația clasată pe locul 8, CSM Sighetu Marmației. Partida va avea loc sâmbătă, 2 martie, de la ora 12.00, în sala „Anton Pongracz” din incinta UMF din Târgu-Mureș. Tot în această sală se va disputa peste două săptămâni, în 16 martie și un eventual joc decisiv în duelul care se dispută după sistemul două victorii din trei partide. Este totuși greu de crezut că se va ajunge la disputarea acelei partide după meciul 2 care va avea loc în 9 martie pe terenul maramureșencelor. Echipa maramureșeană a lăsat în urma ei două echipe ăn clasament, dar a obținut pe parcursul ediției doar trei victorii de câte 3 puncte și a mai reușit un singur punct după un meci cedat în set decisiv. În ultima confruntare cu mureșencele de pe teren propriu ele au cedat fără replică în primul set, pierdut la 3, după care mureșencele au arătat „celemnță” și s-au impus în următoarele două la 18 și 20.

Favorite certe, cu necunoscute pentru turneul final

Dacă în confruntarea cu echipa din Sightu Marmației nu se pune întrebarea în privința învingătoarei, în etapa următoare pot apărea unele probleme. Cele patru învingătoare în prima etapă se vor întâlni în perioada 5-7 aprilie într-un turneu final de unde vor promva primele două clasate. Locul de desfășurare a acestui turneu nu a fost încă stabilit, iar acest aspect ar putea avea importanță. Deși lupta pare una dezechilibrată, în jocul din ultima etapă cu a doua clasată, FC Argeș Pitești, a apărut o oarecare echilibrare a forțelor și surprize pot apărea din partea celor care își doresc cu ardoare promovarea.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.