Home / Invatamant / Activitate de prevenire a consumului de droguri la Liceul Vocațional de Artă Târgu-Mureș

Activitate de prevenire a consumului de droguri la Liceul Vocațional de Artă Târgu-Mureș

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureş au desfășurat vineri, 22 februarie, o activitate de prevenire a consumului de droguri adresată elevilor de clasa a IX-a.

Potrivit reprezentanţilor CPECA Mureş, activitatea a urmărit creşterea gradului de informare al elevilor cu privire la următoarele aspecte: efectele consumului de droguri, în special de canabis, asupra sănătăţii, precum şi problemele sociale pe care le creează, motivele debutului în consumul de droguri şi promovarea proiectului “Mesajul meu antidrog”, care va fi implementat de CPECA Mureș în anul școlar 2018-2019.

„În anul școlar 2018 – 2019, specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş vor fi în mod constant alături de elevi şi vor realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri, precum şi o serie de acţiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele şi riscurile acestui fenomen”, au transmis reprezentanţii CPECA Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, specialiştii CPECA Mureș “răspund intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor şcolarizaţi, prin stimularea participării la acţiuni variate, de valorizare a talentelor şi a capacităţilor acestora în diferite domenii.”

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Alin Constantin Sandor, artistul plastic reghinean strămutat pe meleaguri germane

Reghinul se poate considera un loc binecuvântat de cei care și-au pus talentul în slujba …