Ai cel puțin 5 MOTIVE să alegi un apartament finisat la cheie în complexul Maurer Residence Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 830 Vizualizări

Ai cel puțin 5 MOTIVE să alegi un apartament finisat la cheie în complexul Maurer Residence Târgu-Mureș

Mijlocul lunii februarie a fost momentul demarării lucrărilor pentru construcția primelor blocuri din complexul de locuințe Maurer Residence Târgu-Mureș, proiect dezvoltat de compania Maurer Imobiliare.

Proiectul este unul important pentru comunitatea locală și le propune celor care intenționează să achiziționeze un apartament un concept diferit de abordare – apartamente finisate la cheie.

Apartamentele construite în cadrul ansamblului Maurer Residence Târgu-Mureș păstrează aceleași standarde de calitate implementate de dezvoltatorul Maurer Imobiliare în proiectele anterioare. Apartamentele se disting prin compartimentarea optimă și eficientă a spațiului, camere decomandate, cu o structură generoasă și suprafețe vitrate ample. Fiind orientate spre Est sau Vest, acestea dispun de lumină naturală dimineața sau după-amiaza. Construcția integral din cărămidă și izolația termică exterioară, stau la baza unui consum redus de resurse pentru întreținerea locuințelor. În amenajrea locuințelor sunt folosite materiale și finisaje de înaltă calitate. Apartamentele finisate la cheie se predau astfel: pereți tencuiți automatizat, vopsea lavabilă alba; instalații și obiecte sanitare, baia utilată; instalații electrice; centrală termică și calorifere; contorizare separată a consumului de apă, energie electrică, gaz; parchet laminat la alegere, ușă intrare și uși interior import Germania; tâmplărie PVC și geam termopan; gresie și faianță de calitate superioară, la alegere; balcon cu gresie antiderapantă, rezistentă la temperaturi scăzute.

Avantajele achiziționării unui apartament finisat la cheie

Dincolo de faptul că proprietarul are posibilitatea să își personalizeze apartamentul așa cum dorește, unul dintre avantaje este că știe încă din stadiul de proiect ce mobilă să își aleagă pentru bucătărie sau living, ce culoare să aibă covorul în raport cu parchetul. Toate acestea se pot pregăti din timp, iar imediat după predare noul proprietar se poate muta fără să mai fie nevoit să înceapă atunci vizitele pe la magazinele de bricolaj pentru alegerea robineților, ușilor, a parchetului și fără să mai fie nevoit să apeleze la meseriași de ocazie. Iar pentru întreaga comunitate dintr-un bloc nou Maurer Residence lipsa oricăror lucrări de amenjare suplimentare este un atuu important.

Achiziția unui apartament finisat la cheie nu implică costuri suplimentare. Prețul apartamentului reprezintă prețul final de achiziție.

Un apartament achiziționat în stadiu semifinisat sau “la gri” va implica un nou efort financiar, costuri generate de achiziția finisajelor, manopera muncitorilor. În majoritatea cazurilor, amenajarea devine un calvar, care poate dura o perioadă lungă de timp.  Situația poate deveni și mai neplăcută în cazul în care se schimbă echipele de muncitori.

În cazul achiziției unui apartament finisat la cheie, singura preocupare a proprietarului rămâne alegerea mobilei și a produselor pentru utilarea și dotarea locuinței. Din momentul recepției apartamentului, acesta dispune de toate utilitățile și confortul necesare locuirii. În cazul în care apartamentul este achiziționat pentru închiriere, proprietarul poate încasa chiria încă din prima lună a contractului.

În cadrul unui complex în care apartamentele se predau finisate la cheie, toți proprietarii vor cumpăra apartamentul în acest mod. Astfel, lucrările de finisare a altor apartamente nu vor fi un factor disturbator. Într-un imobil în care apartamentele se predau semifinisate, amenajările pot dura și ani de zile în funcție de resursele financiare și de timp de care dispune proprietarul, în funcție de ritmul vânzărilor, iar acest lucru poate crea disconfort pe o perioadă lungă de timp pentru familiile recent mutate în imobil – gălăgie, praf, “șantier” pe scara blocului.

Achiziția unui apartament finisat la cheie în stadiul de proiect permite alegerea finisajelor dintr-o gamă variată propusă de dezvoltator imediat după achiziție. În caz contrar, dacă apartamentul nu este finisat, rezultatul va fi unul neprevăzut și pe parcurs pot interveni situații neplăcute, spre exemplu termenul de finalizare a lucrărilor. În plus, echipele de muncitori sunt greu de găsit și trebuie supravegheate atent pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Gamă variată de structuri și compartimentări

Apartamentele propuse de dezvoltatorul Maurer Imobiliare în cadrul proiectului Maurer Residence Târgu-Mureș ating o gamă variată de structuri și compartimentări, cu suprafețe cuprinse între 39 metri pătraţi utili pentru un apartament tip studio și 111 metri pătraţi utili pentru un apartament cu 4 camere, astfel încât să răspundă necesităților unei familii moderne, la costuri pe care aceasta și le pot permite, fără să facă rabat de la confort și calitate. Apartamentele de tip studio sunt locuințe elegante, practice, perfecte pentru cei care doresc să aibă intimitatea unei garsoniere, dar confortul unui apartament cu două camere. Apartamentele cu 2 camere au o compartimentare eficientă, spaţiul fiind optim distribuit pentru a oferi confort şi utilitate. Nevoia de intimitate ne caracterizează pe fiecare. O familie cu copii își va transforma apartamentul de 3 sau 4 camere în locuința ideală.

Maurer Residence Târgu-Mureș începe deja să prindă contur, reprezentanții firmei anunțând că au început vânzările pentru blocurile B3 și B4. Toate detaliile proiectului sunt disponibile pe site-ul www.maurer-residence-targumures.ro, la birourile de pe strada Ion Eliade Rădulescu sau la standul din Promenada Mall.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE