Felicia Pop, retragere din Consiliul de Administraţie al Aeroportului “Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1268 Vizualizări

Felicia Pop, retragere din Consiliul de Administraţie al Aeroportului “Transilvania”

Aleşii judeţeni au luat act joi, 28 februarie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, de încetarea prin renunțarea la mandatul încredințat, începând cu data de 1 februarie 2019, a Contractului de mandat nr. 20570/29 septembrie 2017 încheiat cu Felicia Pop, administrator neexecutiv, membru al Consiliului de Administrație al Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania” Târgu-Mureș.

În cadrul aceleiaşi şedinţei, consilierii judeţeani au aprobat iniţierea procedurii de evaluare/selecţie a candidaţilor pentru ocuparea celor două posturi de administrator neexecutiv, membri al comitetului de audit, vacante în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureş.

“În componenţa actuală a consiliului de administraţie al regiei există două funcții vacante de administrator neexecutiv, membru al comitetului de audit. Potrivit articolului 644, alineatul 1, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 109/2011 „în caz de vacanţă a unuia sau mai multor posturi de administratori, procedura de selecţie se declanşează, prin grija autorităţii publice tutelare, în termen de 45 de zile de la vacantare”, sens în care autoritatea publică tutelară emite actul administrativ prin care hotărăşte iniţierea procedurii de selecţie a membrilor consiliului pentru posturile vacante”, a precizat Genica Nemeş, director executiv al Direcţiei Juridice şi Administraţie Publică din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE