Home / Business / Imobil Telekom România din Luduş scos la licitaţie

Imobil Telekom România din Luduş scos la licitaţie

Telekom România Communications SA vinde o proprietate situată în Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21 din Luduş (aproape de Primăria oraşului Luduş), compusă din teren intravilan în suprafaţă de 2.022 de metri pătraţi şi construcţii având regim de înălţime S+P+2E+Ei, în suprafaţă construită la sol de 421 de metri pătraţi, având regim de înălţime S+P+1E, în suprafaţă construită la sol de 337 de metri pătraţi şi anexe în suprafaţă totală construită la sol de 202 de metri pătraţi, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit sursei citate, Telekom organizează licitaţie cu ofertă în plic inchis, data limită de depunere a documentelor este 27 martie 2019, iar perioada de desfăşurare a licitaţiei are loc în intervalul 20 februarie 2019 – 26 iunie 2019.
Preţul de pornire la licitatie este de 470.000 de euro (sumă scutită de TVA), iar informaţii suplimentare despre imobil şi regulamentul licitaţiei pot fi obţinute pe pagina web www.realestate.telekom.ro sau la numărul de telefon 0766-686.668.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Începere proiect – Reabilitare și modernizare Liceu Tehnologic ”Vasile Netea”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share