Avântul victorioasă, MSE și Iernut spulberate Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Avântul victorioasă, MSE și Iernut spulberate

În prima etapă din returul Ligii III de fotbal singura echipă care a obținut puncte a fost Avântul Reghin, care este și cea mai bine clasată dintre cele trei echipe ale județului Mureș care activează în seria V.

Reghinenii, situați pe locul 7, au obținut victoria în deplasare, 2-1 la sătmărenii de la Unirea Tășnad, aflați cu două locuri mai jos, la 3 puncte în spatele lor. Gazdele au condus cu golul lui Szekely din minutul 49, dar Avântul a egalat în minutul 62 cu reușita lui Florin Truța și au învins în minutele de prelugire, gol al lui David Potor.

Sarcini mult mai dificile au avut cei de la MSE Târgu-Mureș și CS Iernut, ambele spulberate de-a dreptul de primele două clasate, maramureșenele AFC Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare. MSE a înregistrat cea mai categorică înfrângere, scorul etapei din Liga III, 0-10 la Recea. Iernuțenii au primit „doar” jumătate de la Minaur, 0-5, dar pe teren propriu și au preluat de la Gaz Metan Mediaș 2, cu doar 6 puncte obținute, din nou „lanterna roșie”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE