Best Kids Reghin, printre performelele Cupei Municipiului Reghin Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 862 Vizualizări

Best Kids Reghin, printre performelele Cupei Municipiului Reghin

Clubul Sportiv Școlar Reghin, în colaborare cu ACS „Sporting” Reghin, FC „Atletic” Gurghiu, „Best Kids” Reghin, Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin, FCM „Avântul” Reghin, a organizat   a XII-a ediție a turneului  de fotbal „Cupa Municipiului Reghin”. eveniment susținut de Primăria Municipiului Reghin, AJF și DJTS Mureș.

180 de echipe înscrise

„S-au înscris peste 180 de echipe, competiția fiind  organizată pe mai multe  categorii de vârstă. Pot spune că a fost un eveniment foarte mare, atât pentru Reghin cât și pentru județul Mureș. De asemenea, am fost onorați de prezența celor din cadrul Federației Române de Fotbal, și a marilor fotbaliști, protagoniștii unui moment special  care nu a mai fost la Reghin, în care, fostele glorii ale fotbalului să susțină un meci demonstrativ”, a precizat prof. Budai Barna Loránd, organizorul principal al competiției.

La categoria 2010, au participat 15 echipe, locul 1 fiind ocupat de Best Kids Reghin, urmată de Inter Bistrița, SF Liviu Antal Sighișoara și ACS Sovata. Best Kids Reghin s-a impus și la categoria 2006, urmată în clasament de FK Csikszereda Miercurea Ciuc, Kinder Sângeorgiu de Mureș și FC Odorheiu Secuiesc. La categoria 2008, au luat startul 20 de echipe, primele locuri fiind ocupte de Transilvania Bistrița, Kinder Sângeorgiu de  Mureș Roșu, Kinder Sângeorgiu de  Mureș Alb și Ardeal BN.

„Importanța acestor competiții cum este cea de la Reghin este una vitală pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Ne bucurăm că apar în țară tot mai multe astfel de turnee unde copiii au posibilitatea să-și etaleze pregătirea pe care au făcut-o la cluburile pe care le reprezintă. Este o preocupare permanentă a Federației Române de Fotbal de  a se asocia cu astfel de competiții, în ideea de a da posibilitatea cât mai multor copii să se exprime sportiv pe teren .Faptul că au avut oczia să-i vadă jucând pe cei din Generația de Aur  a fotbalului românesc contează foarte mult. Dacă am face un exercițiu de imaginație, copii fiind, cum ne uitam și noi la marii fotbaliști care erau la momentul respectiv. Va conta enorm pentru ei , ei vor trebui să-și aleagă modele , să vadă că într-adevăr cei care au fost mari fotbaliști nu sunt cu nimic mai deosebiți, sunt oameni normali, oameni care petrec timp împreună cu ei, în cantonamente, stau alături de ei și care, chiar joacă în fața lor”, a precizat Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al Federației Române de Fotbal.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE