Încă un pas spre primul eșalon Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Încă un pas spre primul eșalon

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a câștigat prima partidă din etapa a doua a turneului paly-off din cadrul diviziei A2, seria Vest. Câștigătoare cu maximum de puncte după prima fază a campionatului, cu un singur set pierdut în cele 18 paride disputate, mureșencele au ca adversară în această primă etapă formația clasată pe locul 8, CSM Sighetu Marmației. Duelul urma să se dispute în maximum de trei partide, cu primul și eventual al treilea meci pe terenul mureșencelor. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, dar cu 3-1, fiind primul set pierdut pe teren propriu în acest campionat. Scorul pe seturi este unul care cu greu poate fi explicat, mai ales penru cei care nu au văzut partida: 25-6, 24-26, 25-12, 25-11.

Obișnuite cu partide câștigate fără niciun fel de emoții, mureșencele au abordat jocul în maniera obișnuită, primul set fiind mai degrabă un „galop de sănătate”.

Oscilații greu de înțeles

Deși toate componentele lotului au meciuri la acest nivel, cu mai multe sau mai puține minute, înlocuirea întregului sextet și-a pus amprenta asupra evoluției echipei în setul secund. Abordând relaxat setul, mureșencele s-au văzut depășite, reușind contraperformața de a ceda setul, în prelungiri. La final s-a forțat întoarcerea rezultatului și au fost chiar salvate mingi de set, reușindu-se egalarea la 24. Aici, probabil considerând că hopul a fost trecut, au urmat două mingi în aut, serviciul și atacul la faza următoare și setul a fost făcut practic cadou maramureșencelor. Următoarele două seturi au avut desfășurări aproape identice, cu echilibru în prima parte, după care a urmat desprinderea, seturi câștigate cu ușurință. Urmează întâlnirea pe terenul maramureșencelor de peste o săptămână, unde, pentru a evita un al treilea mei, echipa mureșeană trebuie să câștige cel puțin două seturi. În mod normal, ele vor încheia din nou victorioase, dar va urma turneul de patru, cel care aduce primelor două clasate promovarea în primul eșalon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE