Târgu-Mureş: Prima platformă Live Streaming Fitness din România dedicată femeilor! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 795 Vizualizări

Târgu-Mureş: Prima platformă Live Streaming Fitness din România dedicată femeilor!

Un start-up ambițios, fondat de doi antreprenori din Târgu-Mureș, își propune să aducă stilul de viață sănătos în casele tuturor femeilor din România care, din varii motive, nu au timp să ajungă la sala de fitness sau la nutriționist. Cum? Prin Live Sreaming pe platforma yump.ro, lansată în luna ianuarie.

Conceptul este pe cât de inovator pe atât de simplu: utilizatoarele YUMP au acces zilnic la meniuri nutriționale și cursuri video de fitness sau yoga efectuate de antrenori profesioniști și transmise în direct, prin Live Streaming. Platforma poate fi accesată de pe laptop, smartphone, tabletă și chiar de pe Smart TV.

30.000 accesări unice în prima lună și jumătate

Startup-ul a fost lansat în ianuarie 2019 de Tudor Sălcudeanu, specialist în marketing și Daniel Pavel, antrenor de fitness. La o lună și jumătate de la lansare, platforma a înregistrat peste 30.000 de accesări unice, cu o medie de trafic de cca 700 de persoane unice pe zi, iar peste 3500 de utilizatoare și-au creat un profil personal.

”Totul a pornit acum doi ani. Eram la sala de fitness a partenerului meu Dani și, văzând entuziasmul cursanților pentru antrenamentele sale și rezultatele pozitive pe care le generează, l-am întrebat de ce nu se extinde. Mi-a răspuns că e destul de scump să-și deschidă o nouă sală. Și atunci ne-a venit ideea: ce-ar fi să scoatem sala din ecuație? Nu doar că e mai profitabil, dar online-ul oferă acces la antrenamentele lui Dani unui public considerabil mai mare. Așa s-a născut YUMP”, arată Tudor Sălcudeanu, co-fondator YUMP.

”Sunt foarte riguros când vine vorba despre calitatea antrenamentelor noastre și a planurilor nutriționale. În fiecare zi îmi fac timp pentru research, în așa fel încât cursurile să genereze rezultate palpabile fără să producă afecțiuni musculo-scheletale. De la bun început ne-am setat, inclusiv cu Daiana, nutriționista noastră, o serie de standarde pe care să le respectăm cu orice preț, tocmai pentru că ne dorim ca YUMP să fie un proiect pe termen lung. E plină piața de soluții de fitness iluzorii care păcălesc clienții pentru profituri rapide. De aceea mă bucur mult că a început deja să se coaguleze o comunitate de românce în jurul YUMP care apreciază dedicarea și profesionalismul nostru”, spune Daniel Pavel, co-fondator YUMP.

Produsul țintește publicul feminin deoarece, potrivit studiului de piață făcut de cei doi antreprenori, acesta este cel mai receptiv la cursurile de fitness executate acasă doar cu propria greutate.

”Faptul că ne axăm pe publicul feminin ne ajută să venim cu soluții personalizate mai profunde decât dacă ne-am fi adresat unui public larg. Iar această personalizare aduce un plus de valoare produsului nostru și multe oportunități de dezvoltare pe orizontală”, subliniază Daniel Pavel.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE