Victoria cu a doua clasată aduce desprinderea Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

Victoria cu a doua clasată aduce desprinderea

În ultima etapă din turul fazei a doua a Grupei Valoare III din cadrul Campionatului Național al junioarelor I la handbal CSM Târgu-Mureș a susținut partida de pe teren propriu cu a doua clasată,  LPS Slatina. Mureșencele s-au impus cu 40-35 (19-16), dar erau cu gândul la deplasarea la Timișoara pe care urmau s-o facă imediat după partida derby a grupei la junioare. Echipa soților Mihaela și Claudiu Evi, alături de antrenorul secund Daniel Pop a început partida cu echipa de bază, toate componentele evoluând și în cea de Divizia A. După un debut echilibrat au reușit să se desprindă în minutul 10 la 9-3. Pentru menajarea jucătoarelor care sunt titulare și în prima echipă, au început schimbările. Oltencele au reușit astfel să se apropie treptat. La jumătatea reprizei scorul era 14-10 și la pauză s-a intrat cu avantaj de doar trei goluri, după ce mureșencele reușiseră să se distanțeze din nou la 17-11.

Final cu echipa standard

Mureșencele își doreau victoria pentru a se desprinde în fruntea clasamentului, astfel că la reluare sextetul de start a fost cel de la începutul meciului. Oaspetele și-au jucat șansa, luptând pentru fiecare minge, dar valoarea și-a spus cuvântul până la final. S-a reușit din nou desprinderea la 24-19 după primele cinci minute și ritmul s-a menținut până la final. Chiar și în cazul unei „aeriane” ratate, mingea a fost recuperată și deseori fructificată de extrema dreaptă Ioana Moldovan, care avea să fie ceam mai prolifică jucătore în acest meci, cu 9 goluri. De remarcat și de această dată, pentru mureșence au reușit să mai puncteze alte 10 jucătoare: Sarah Darie 6, Andreea Târșoagă 5, Monica Bărăbaș, Flavia Munteanu și Carla Lăcătuș câte 4, Maria Ola 3, Andreea Ilieș 2, Carina Ghemeș, K. Munteanu și Ioana Radu câte 1 gol, iar în poartă s-au aflat Hodor Zsuzsanna și Flavia Stan.

Cu această victorie CSM Târgu-Mureș se desprinde după cinci etape la 4 puncte față de echipa slătineană, care se menține pe locul secund (se acordă 2 puncte la victorie).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE