Share

Home / Joburi / Angajări la SMURD

Angajări la SMURD

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractuale temporar vacante din cadrul spitalului de asistent medical generalist UPU din cadrul SMURD, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat, studii superioare (de scurtă durată sau postliceale de specialtate), certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarele se pot depune până vineri, 8 martie, între orele 13.00 și 15.30, pe str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, camera 4107 (Biroul Organizare).

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Takacs Laura.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Decizia Consiliului de Administrație al UMFST privind situația epidemiologică legată de infecția cu coronavirus

Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus, Consiliul de Administrație al …

Share
Share