Home / Sanatate / Descoperă substanțele nocive din casa ta

Descoperă substanțele nocive din casa ta

Distribuie

În 13 martie, de la ora 18.00, JCI Târgu-Mureș organizează în Sala Cupola din Cetatea Medievală Târgu-Mureș evenimentul „Substanțele nocive din casa ta” dedicat sănătății noastre, în care se va dezbate problematica toxicității produselor care se regăsesc în orice gospodărie.

În cadrul workshopului, veți învăța să identificați produsele cosmetice și de uz casnic care dăunează sănătății dumneavoastră și organismului, criteriul pe care trebuie alese produsele de uz casnic și ingredientele care trebuie parcurse înainte de a cumpăra un produs.

Invitații evenimentului sunt reprezentanții firmelor Comoara Cristinei  care produce săpunuri naturale, DoTerra care se ocupă cu uleiuri esențiale și Green Family care comercializează detergenți și produse bio.

Se va desfășura și o tombolă în cadrul căreia veți avea șansa să câștigați produse naturale oferite de invitații speciali.

Prețul biletelor este de 15 lei dacă îl achiziționați până în 8 martie și 30 lei după această dată. Vă puteți înscrie accesând evenimentul Facebook „Substanțele nocive din casa ta”.

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.