Home / Sport / Junioarele II mențin și ele ritmul

Junioarele II mențin și ele ritmul

Distribuie

Pe urmele colegelor mai mari, echipa de handbal junioare II a Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș se menține neînvinsă în ediția actuală. După ce au încheiat grupa cu victorii pe linie, tinerele handbaliste mureșene pregătite de antrenoarea Liana Costea au obținut în acest week-end a treia victorie din tot atâtea partide disputate în faza a doua a campionatului, Grupa 4 Valoare. Mureșencele nu au avut niciun fel de probleme pentru a învinge în deplasarea de la CSȘ Mediaș, încheiată cu scorul de 38-23 (18-11).

Parcurs perfect, urmează jocurile decisive

Instalate pe prima poziție după cele trei etape, pentru mureșence urmează ultimele două partide din turul acestei faze, ambele cu echipele din Baia Mare, CSȘ 2 și Marta, aflate pe locurile 2 și 3, care în această etapă au avut partida directă (luni seara). Cu a doua clasată se vor întâlni duminica viitoare, 10 martie, pe teren propriu, iar după doar patru zile, joi, 14 martie, vor evolua la Baia Mare cu Marta. Vor urma trei săptămâni de pauză, după care, între 7 aprilie și 19 mai se vor disputa cele cinci partide ale returului, în urma cărora se vor cunoaște cele două formații calificate pentru turneul final de 8 echipe.
Marcatoarele echipei mureșene la Mediaș au fost: Roxana Guță 9 goluri, Tamara Kocsis 7, Ștefania Virag și Corina Lupei câte 6, Henrietta Márton și Kacso Andrea câte 3, Nikolett Kiss 2, Olivia Opriș și Székely Kincsö câte 1 gol. O evoluție bună au avut și portarii Ilinca Pop, Szász Boglárka și Both Edina.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.