„Şcoala nevestelor” va stârni noi hohote de râs la Sala Mare Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

„Şcoala nevestelor” va stârni noi hohote de râs la Sala Mare

Spectacolul „Şcoala nevestelor” de Molière, în regia lui Cristian Juncu, având scenografia realizată de Cosmin Ardeleanu şi coregrafia semnată de Bordás Attila, este programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu Mureș.

„Şcoala nevestelor” îi are în distribuţie pe actorii Nicu Mihoc, Ale Țifrea, Cristian Iorga, Dan Rădulescu, Anca Loghin, Csaba Ciugulitu, Ion Vântu şi Luchian Pantea.

„Şcoala nevestelor” este unul dintre cele mai de succes spectacole din ultimii ani, fiind în repertoriu de șapte stagiuni. Conform unui comunicat remis de către Biroul de P.R. al Companiei Liviu Rebreanu, spectacolul a participat la toate festivalurile importante din țară (București, Arad, Ploiești, Alba Iulia, Galați și Vaslui).

Despre „Şcoala nevestelor”, în presă

„Şcoala nevestelor, în această versiune, reprezintă nu numai replierea unui text retradus cu o fineţe care îl face să se înverzească de invidie pe orice traducător profesionist pe un spectacol îndrăcit, cu ritm şi rimă, ci şi rezultatul muncii unei echipe de artişti care şi-au activat cu generozitate resursele pentru a construi un spectacol rotund, dinamic şi care face bine şi celor de pe scenă, şi celor din sală.” (Mircea Sorin Rusu, liternet.ro)

„Şcoala nevestelor făcută de Juncu e comedia perfectă pe textul perfect (aproape că nici Molière n-a scris-o atât de bine pe cât e acum tradusă), care se ține din cuvinte și buna măsură a situațiilor, punând la colț misoginismul funciar prin nimic altceva decât vorbele potrivite spuse de actorii potriviți. E atât de bine să râzi la teatru, mai ales atunci când te-ai hârșit prea mult printre comédii.” (Iulia Popovici, Observator Cultural)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE