Share

Home / Administratie / Şedinţă extraordinară în Consiliul Local Târgu-Mureş

Şedinţă extraordinară în Consiliul Local Târgu-Mureş

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 753 din 4 martie 2019 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 7 martie 2019, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

1) Proiect de hotărâre privind  numirea unui consilier local în calitate de reprezentant al Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş, cu atribuţiile aferente în consiliul de administraţie la Grădinița Puky, unitate de învățământ particulară din municipiul Târgu-Mureş, în anul şcolar 2018-2019.

2) Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării din excedentul bugetar provenit din anii precedenți a sumei de 4.000.000 lei – reflectat în contul 82.98.02 “Excedent” pentru acoperirea temporară a golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile și cheltuielile secțiunii de funcționare.

(www.tirgumures.ro)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dorin Florea: ”Eu nu mă opun nimănui să facă copii, din contră!”

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a explicat, pentru agenția de presă Mediafax, că propunerea sa …

Share
Share