„Învaţă vânzări din greşelile mele”, carte lansată de Loredana Elena Egri Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 623 Vizualizări

„Învaţă vânzări din greşelile mele”, carte lansată de Loredana Elena Egri

Sala Mică de la etajul 2 al Palatului Culturii din Târgu-Mureş va găzdui vineri, 15 martie, de la ora 18.00, lansarea volumului „Învaţă vânzări din greşelile mele”.

Scrisă de Loredana Elena Egri, fondatoarea L.E.E. România, un start-up local în domeniul educaţional, cartea se adresează, aşa după cum mărturiseşte autoarea, “oricărei persoane interesate de progres, deoarece fiecare om se vinde pe sine în fiecare zi: la job, în grupul de prieteni, în societate, în fața partenerilor, în fața unor potențiali investitori, etc.”

”Am scris această carte deoarece dupa ani de hunting şi alții de management, cu sute de oameni întâlniți pe acest drum, am decis că a venit momentul să împărtăşesc ceea ce am descoperit greşind şi învățând şi reluând acest ciclu de zeci şi zeci de ori, faptul că rezultatele noastre depind de ceea ce este în interior și nu de factori externi nouă”, a precizat Loredana Elena Egri.

Totodată, autoarea a transmis mulţumiri conducerii Editurii Evrika din București “pentru că şi-a asumat riscul publicării unei cărți scrise de un vânzător și nu un scriitor din Târgu-Mureș.”

Accesul la lansare va fi liber şi necondiţionat, iar cartea va putea fi achiziţionată de la faţa locului.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE