Mastermind gratuit de autocunoaștere Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Mastermind gratuit de autocunoaștere

Cristina Sorlea, trainer și business și personal coach, organizează în data de 7 martie două seminarii gratuite de dezvoltare personală bazate pe cartea „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John Maxwell, unul de la ora 17.30 și altul de la ora 19.00.

Aceste legi vă vor ajuta să vă identificați atuurile, să vă stabiliți exact scopurile și să vă perfecționați abilitățile, astfel încât să deveniți persoana care ați fost meniți să fiți.

Dedicare completă autocunoașterii

„Evenimentul îți este dedicat dacă îți dorești să fii un adevărat lider al vieții tale astfel încât să ajungi să îți atingi cele mai mărețe visuri, să îți descoperi punctele tale forte astfel încât să ai curajul să faci ceea ce vrei cu adevărat în viață, să ai mai multă încredere în tine, să ajungi să fii un râu și nu un lac de acumulare pentru cei de lângă tine, să fii într-un mediu creat intenționat pentru creșterea și dezvoltarea ta personală, să te îmbogățești cu noi perspective asupra vieții, să îți crești nivelul de conștientizare și să treci de la cuvinte frumoase și informații utile la practică”, a transmis Cristina Sorlea.

Scopul unui grup Mastermind este să aducă împreună oameni cu o gândire similară, care sunt dedicați și motivați în a face schimbări efective și permanente în viața lor. Întâlnirile de mastermind durează o oră jumătate, au loc o dată pe săptămână, timp de 4 săptămâni, începând cu 7 martie, timp în care se va discuta despre conceptele și ideile cuprinse în cartea „Cele 15 Legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell și, mai ales, implicațiile lor în viețile noastre.

Cursul va avea loc în Târgu-Mureș, pe strada Lăpușna, iar pentru a vă înscrie, este necesar să accesați pagina de Facebook a evenimentului, „Curs Gratuit de Dezvoltare Personala, ora 17:30 sau 19:00”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE