Seminar dedicat cadrelor didactice Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Seminar dedicat cadrelor didactice

Vineri, 15 martie, de la ora 17.00, în incinta Grupului Școlar „Constantin Brâncuși” din Târgu-Mureș, va avea loc un seminar de 3 ore dedicat cadrelor didactice și studenților care vor urma meseria de dascăl. Evenimentul este realizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 din Târgu-Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Casa Corpului Didactic Mureș și Asociația Active Kids Oradea.

Acest seminar este menit să conștientizeze relația dintre abilitățile motrice și abilitățile de scris, citit la copiii școlari și preșcolari. Vor fi prezentate atât informații de specialitate privind dezvoltarea motrică a copilului, cât și exemple practice, jocuri, exerciții, teste concrete pentru a ajuta specialiștii să-și îmbogățească paleta de cunoștințe. Fiecare temă va avea și o abordare practică.

Informația prezentată corespunde competențelor vizate de programa disciplinei „Joc și mișcare”, iar în urma parcurgerii, participanții vor primi certificat de participare semnat de Ișj și Ccd Mureș.

Formatorul evenimentului este prof. educație incluzivă Tótszöllősy Tünde, din Budapesta.

Taxa de participare este de 55 de lei de persoană. Locurile sunt limitate, se acceptă înscrieri doar pe bază de cerere de înscriere pe e-mail sau online, până în data de 11 martie 2019. Adresa de e-mail este activekidsoradea@gmail.com, iar persoana de contact Beatrix Kosa, telefon 0744 972 579.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE