Tarife aprobate la Luduş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Tarife aprobate la Luduş

Prin dotări succesive de-a lungul anilor, Direcţia „Drumuri, Intervenţii, Transport şi Zone Verzi” (DITZV) din cadrul Primăriei oraşului Luduş deţine o mare diversitate de mijloace auto, utilaje şi echipamente.

„De multe ori suntem solicitaţi de persoane fizice şi juridice să asigurăm diferite servicii – transport, deszăpeziri, cosit iarbă, trasare de marcaje rutiere, tuns gard viu, excavări, etc şi în aceste condiţii se impune adoptarea unei hotărâri de consiliu pentru aprobarea tarifelor de închiriere”, spune Liviu Popa, directorul DITZV.

Autoritatea de autorizare din cadrul Primăriei oraşului Luduş a stabilit tarifele propuse a fi practicate pentru serviciile cu mijloacele auto, utilajele şi echipamentele din dotarea DITZV în anul 2019, precum şi tarifele pentru prestaţiile specifice la eliberarea unor autorizaţii impuse de lege. De remarcat că doar la o singură poziţie din cele 25, nivelul propus pentru anul 2019 a fost majorat cu 10 lei, majorare justificată spune Liviu Popa, la celelalte poziţii, tarifele au rămas la nivelul anului 2018. Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE