Ultima „turnantă” pentru baschetbaliști Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

Ultima „turnantă” pentru baschetbaliști

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș va disputa partida din cadrul etapei a VI-a a fazei a doua din Liga Națională, prima din retur, pe teren propriu, cu CSM VSKC Miercurea Ciuc. Întâlnirea care va avea loc în Sala Sporturilor, sâmbătă, 9 martie, de la ora 18.00 este cea care poate rezolva din punct de vedere matematic prima poziție în grupa Albastră, a treia valorică. Cu cinci etape rămase de disputat în sezonul regulat mureșenii au 5 puncte avans față de a doua clasată, CSM Sighetu Marmației și o victorie în etapele rămase ar elimina și șansele teoretice ca maramureșenii să mai poată egala la puncte echipa antrenorului George Trif. Acest lucru, în cazul în care la egalitate de puncte nu s-ar lua în calcul și meciurile din prima fază a campionatului, când mureșenii s-au impus în ambele partide.

Locul 9, singurul obiectiv ce poate fi atins

După cele cinci etape, CSM ar urma să joace în turneul play-off pentru locurile 9-16, neavând în calitate de club nou înființat dreptul la locurile 1-8. Adversara din faza următoare urmează a fi ocupanta locului 6 din grupa a doua valorică (Galbenă), CSM Mediaș sau Atletic Constanța, după sistemul două victorii din trei partide, cu avantajul terenului pentru echipa din eșalonul superior.

Este de așteptat așadar o nouă victorie a mureșenilor în a patra partidă din acest sezon cu ciucanii, pe care i-au învins în toate cele trei partide disputate. Diferențele de scor din partidele precednte au fost de fiecare dată semnificative, astfel încât în condiții normale victoria mureșenilor nu poate fi pusă la îndoială, mai ales în fața propriilor suporteri. CSM s-a impus în prima fază a campionatului cu 110-79 pe teren propriu și cu 105-76 în retur, iar primul joc din această a doua fază, la Miercurea Ciuc, s-a încheiat cu scorul de 88-70.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE