Share

Home / Invatamant / UMFST Târgu-Mureș introduce, în premieră, cursuri de pregătire pentru Bacalaureat

UMFST Târgu-Mureș introduce, în premieră, cursuri de pregătire pentru Bacalaureat

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș organizează, în perioada 30 martie – 25 mai, cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la toate disciplinele, informează Blogul UMFST Târgu-Mureş.
Potrivit sursei citate, cursurile vor fi susținute de cadre didactice ale Facultăților de Științe și Litere, Inginerie, Economie și Drept, respectiv Farmacie. Întâlnirile cu viitorii candidați la Bacalaureat vor avea loc în zilele de sâmbătă, oferindu-le acestora posibilitatea de a participa în afara programului școlar.
„Sunt prevăzute 10 module a câte 16 ore, cuprinzând următoarele discipline: Limba și literatura română, Limba și literatura engleză, Limba și literatura engleză, Limba și literatura franceză, Istorie, Matematică, Informatică, Fizică, Filosofie, Economie, Chimie. Costul unui modul este de 100 lei. Înscrierile se fac la adresa de e-mail: cursuribac@umftgm.ro sau direct la Decanatul Facultății de Științe și Litere, Strada N. Iorga nr. 1, sala A203”, a precizat lector univ. dr. Dumitru-Mircea Buda, prodecanul Facultății de Științe și Litere din cadrul UMFST Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Am locuit împreună cu poezia, la Bistrița, timp de 4 zile și mi-a plăcut la nebunie

N-am fost cu poezia în relații prea cordiale până în urmă cu vreo doi ani …

Share
Share