Home / Sport / O calificare pentru o săptămână de pauză

O calificare pentru o săptămână de pauză

Distribuie

Echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș susține sâmbătă, 9 martie, a doua partidă din cadrul turneului play off al Diviziei A2, seria Vest, la Sighetu Marmației, cu formația CSM din localitatea maramureșeană. Echipa mureșeană a câștigat primul joc cu scorul de 3-1, fiind primul set cedat pe teren propriu în această ediție și mai are nevoie să câștige două seturi pentru a se califica în faza a doua. Aici vor participa cele patru câștigătoare ale duelurilor din prima etapă, după toate probabilitățile FC Argeș, CSU Oradea și CSM Lugoj, toate câștigătoare detașate în prima partidă. Echipele care se califică după două meciuri pentru turneul de patru vor avea la dispoziție patru săptămâni pentru a pregăti turneul de calificare în primul eșalon, iar în cazurile în care este nevoie de un joc decisiv, acesta va avea loc peste o săptămână, pe terenul celei mai bine clasate echipe după prima fază. Turneul de patru va avea loc în perioada 5-7 aprilie, localitatea nefiind încă stabilită, iar primele două clasate promovează direct în Divizia A1.

În precedenta întâlnire disputată pe terenul echipei din Sighet echipa mureșeană s-a impus foarte ușor, rezultatul fiind asemănător cu cel de săptămâna trecută, cu excepția cedării setului secund. A fost un prim set câștigat cu 25-3, după care gazdele au reușit să realizeze 18 și 20 puncte în următoarele două.

 

De asemenea, verificati

Proiectul ”CSU în Școală” continuă

Distribuie Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș și Centrul Universitar de Excelență în volei, entități …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.