Share

Home / Primaria Targu Mures / Proiect: pistă pentru biciclete la Platoul Corneşti!

Proiect: pistă pentru biciclete la Platoul Corneşti!

Primăria municipiului Târgu-Mureș, titular al proiectului “Amenajare pistă pentru biciclete în Pădurea Parc Platoul Cornești”, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, informații privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi a la adresa web apmms.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, precum şi de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Joc bun și victorie pentru fetele Sirius

Echipa feminină de baschet BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș a mai adăugat o victorie, dar …

Share
Share