Home / Slider / Sărbătorește animăluțele în luna martie contribuind la campania „Ia-mă acasă!”

Sărbătorește animăluțele în luna martie contribuind la campania „Ia-mă acasă!”

În perioada 1-31 martie, Asociația ANIMACT desfășoară campania de adopții pentru căței și pisici „Ia-mă acasă!”.

Campania are scopul de a încuraja adopțiile de animale în rândul târgumureșenilor și familiarizarea publicului larg cu nevoile de fiecare zi a două adăposturi din apropierea orașului – Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

Astfel, pe tot parcursul lunii martie, voluntarii ANIMACT vor organiza o serie de evenimente dedicate susținerii activității celor două adăposturi și încurajării adopțiilor de animale.

Sunt multe modalități de a contribui

Îi găsiți în 9 martie de ora 12:00 la 112 Coffeehouse unde va avea loc un atelier de confecționare a jucăriilor din diverse materiale, în 16 martie de la ora 18.00 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel” cu o proiecție de film documentar și discuții despre animalele din adăposturi și în 23 martie de la ora 12:00 la adăpostul Last Chance Rescue Romania unde va avea loc un program de plimbare a câinilor de la adăpost.

În afară de cele trei evenimente dedicate campaniei, Asociația ANIMACT desfășoară și o colectă de hrană pentru animalele aflate în grija celor două adăposturi. Cei care doresc să doneze hrană uscată și/sau conserve pentru câini și pisici (în special gama Junior), o pot face pe tot parcursul lunii martie, aducând donațiile la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”, în intervalul orar 9.00-18.00.

De asemenea, se pot face donații în bani, fie în cadrul evenimentelor organizate de Asociația ANIMACT pe parcursul lunii martie, fie prin PayPal, la life4cats@yahoo.com (pentru adăpostul de pisici) și lastchancerescue.office@yahoo.com (pentru adăpostul de câini).

Toți cei care doresc să susțină campania, o pot face adoptând o pisică de la Life4Cats Rescue sau un câine de la Last Chance Rescue Romania sau participând la evenimentele desfășurate de Asociația ANIMACT pe parcursul lunii martie. Pentru mai multe detalii despre adopții sau informații despre cele două adăposturi susținute pe parcursul campaniei, îi puteți contacta la iulia@animact.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis joi, 29 octombrie, prin intermediul unui buletin …