FOTO: Şcoli renovate la Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

FOTO: Şcoli renovate la Târgu-Mureş

Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş a remis următorul comunicat de presă referitor la modernizarea şi reabilitarea unor unităţi de învăţământ:

“Dacă vorbim de învățământ, vorbim de viitorul copiilor, vorbim de investiții, de reparații de achiziții si amenajări. Continuăm în 80% din clădirile unităților de învățământ din Municipiul Târgu-Mureș lucrările sub diferite forme.

”Echipele de muncitori au reînceput lucrările de hidroizolație, deoarece timpul devine pe zi ce trece tot mai favorabil desfășurării lucrărilor. Vorbim de hidroizolații, de îmbunătățirea confortului termic, avem în lucru o bază sportivă, bineînțeles că lucrăm la amenajarea aleilor, la terenuri de sport, dar și împrejmuiri ale curților unităților de învățământ. În continuare, efectuăm lucrări de reabilitare a sălilor de curs, pe holuri sau grupuri sanitare, toate acestea, fiind parte din programul demarat în toamna anului trecut, program care are ca principal scop crearea unui mediu perfect pentru desfășurarea procesului educațional. Aflate în diferite stadii, lucrările sunt supravegheate și efectuate, astfel încât disconfortul,  indiferent de natura lui, să fie minimum pentru toți cei implicați în procesul educativ. Mulțumim tuturor factorilor implicați,  inclusiv directori sau administratori care au înțeles importanța acestui efort și ne-au sprijinit necondiționat”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE