„Pistolarul” din „Unirii”, arestat pentru 30 de zile! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1092 Vizualizări

„Pistolarul” din „Unirii”, arestat pentru 30 de zile!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat vineri, 8 martie, că împotriva bărbatului de 46 de ani, reţinut de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat un alt bărbat cu o armă neletală, deţinută ilegal, a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

La data de 6 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Mureş au fost sesizați despre faptul că pe strada Decebal din municipiul Târgu-Mureș, un bărbat a fost amenințat cu un pistol, de către un alt bărbat.

„Din verificări, a reieşit că în data de 6 martie, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, aflându-se pe strada Decebal din municipiul Târgu-Mureș, ar fi amenințat un alt bărbat, de 52 de ani, din localitate, folosindu-se de o armă neletală, de calibru 9 milimetri, pe care o deținea ilegal. Ulterior, acesta ar fi executat trei focuri de armă, fără a vătăma vreo persoană, după care a încercat să părăsească locul faptei, fiind însă reţinut de către victimă, cu sprijinul unei alte persoane, până la sosirea poliţiştilor”, au transmis reprezentanţii Inspectroatului de Poliţie Judeţean Mureş.

La data de 7 martie, faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii,  pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

„În aceeaşi zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş a dispus faţă de bărbat, măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub coordonarea acestuia, pentru săvârşirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE