Prefectul Mircea Duşa, vizită de lucru pe şantierul autostrăzii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Prefectul Mircea Duşa, vizită de lucru pe şantierul autostrăzii

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, l-a însoțit pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în vizita la cele mai importante obiective de infrastructură din județul Mureș.

Anterior vizitei pe șantier, ministrul a avut o ședință de lucru la Instituția Prefectului – Județul Mureș, în cadrul căreia a primit informații despre nevoile de dezvoltare pe linie de infrastructură a județului și despre stadiul obiectivelor în lucru sau în proiectare.

”Această discuție s-a referit și la alte obiective, care privesc infrastructura rutieră din județul Mureș, obiective mai vechi și obiective de viitor. Discuțiile au vizat realizarea centurii Municipiului Reghin, a centurii Municipiului Sighișoara, terminarea lucrărilor la pasajul de pe E 60 de la Sânpaul, reabilitarea DN 16 de la Reghin la Cluj și câteva lucrări mai simple, care se referă la fluidizarea circulației în Luduș, respectiv realizarea unei treceri de pietoni semaforizate în dreptul instituției școlare și fluidizarea circulației la intrare în oraș. Am discutat aceste aspecte și cu directorul general de la CNAIR și cu directorul de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov și am speranța ca, într-un termen foarte scurt, unele din aceste investiții se vor finaliza,”  a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.

Ministrul Transporturilor a vizitat miercuri, 6 martie, şantierele de pe loturile 3 şi 4, între Iernut – Cheţani, Câmpia Turzii – Cheţani, cu o lungime totală de 33,5 kilometri, de pe Autostrada Transilvania.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE