Home / Slider / Aquaserv sistează apa şi în comunele Sângeorgiu de Mureş şi Ernei!

Aquaserv sistează apa şi în comunele Sângeorgiu de Mureş şi Ernei!

Reprezentanţii SC Compania Aquaserv SA au remis vineri, 8 martie, următorul comunicat de presă:

„Compania Aquaserv SA a informat comuna Sângeorgiu de Mureş încă din luna decembrie 2018, cu privire la obligaţia prevăzută în Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, de predare în gestiune a extinderilor reţelelor de apă şi canalizare realizate în cadrului unui proiect finaţat prin Compania Naţională de Investiţii, finalizat în 2011.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către Compania Aquaserv, reprezentanţii comunei Sângeorgiu de Mureş nu au îndeplinit această obligaţie contractuală (Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, art. 17, pct. 4).

Ca urmare a acestei situaţii, Compania Aquaserv S.A. nu poate să îşi desfăşoare activitatea în condiţii de legalitate pe teritoriul comunei Sângeorgiu de Mureş.

Având în vedere acest lucru, dacă până în data de 11 martie 2019, ora 10:00, reprezentanţii comunei Sângeorgiu de Mureş nu înaintează către Compania Aquaserv S.A. documentaţia necesară preluării în gestiune a extinderilor reţelelor de apă şi canalizare, realizate în cadrului proiectului finaţat prin Compania Naţională de Investiţii, suntem nevoiţi să încetăm operarea serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, pe teritoriul comunei Sângeorgiu de Mureş.

Din nefericire, deoarece furnizarea serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare în comuna Ernei este realizată prin sistemele de apă şi canalizare din Sângeorgiu de Mureş, încetarea operării în aceasta din urmă atrage după sine şi oprirea serviciilor de apă şi canalizare în comuna Ernei.

Ţinând cont de cele de mai sus, informăm clienţii din comunele Sângeorgiu de Mureş şi Ernei, că începând cu data de 11 martie 2019, ora 10.00, serviciile de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare vor fi oprite.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

SPECIAL. Florin Piersic jr. și Alex Bogdan, în dialog cu tinerii mureșeni

Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș va găzdui miercuri, 1 decembrie, cu ocazia …