Home / Administratie / Ce se amenajează în Parcul Tineretului din Luduş?

Ce se amenajează în Parcul Tineretului din Luduş?

Distribuie

Lucrările de reamenajare totală a Parcului Tineretului din Luduş au demarat la sfârşitul anului 2018 cu lucrări de pregătire a noului sezon, 2019. SC Construct Mapcom SRL Târgu-Mureş are ca termen de finalizare a lucrării sfârşitul acestui an.

În proiect este prevăzută amenajarea unor alei pietonale de promenadă şi relaxare, construirea unui amfiteatru în colţul parcului din apropierea podului rutier, o scenă ecologică pentru manifestări artistice, terenuri de sport, un parc tematic pentru copii, o clădire multifuncţională şi altele. Pentru această nouă configurare a spaţiului în suprafaţă de aproape 23.000 de metri pătraţi a fost nevoie de tăierea a 32 de arbori degradaţi şi plantarea unui material dendrologic nou acolo unde a fost cazul.

Pentru cei interesaţi menţionăm că actualul spaţiu comercial rămâne pe loc şi va fi izolat de parc printr-o împrejmuire ecologică. Important este faptul că se lucrează din plin, luduşenii având mari şanse ca să beneficieze de parcul refăcut încă înainte de 1 decembrie, data la care trebuie să fie finalizate lucrările.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.