Share
Home / Cultură / Spectacol extraordinar de Ziua Internaţională a Femeii

Spectacol extraordinar de Ziua Internaţională a Femeii

Miercuri, 6 martie, de la ora 18.00, Primăria municipiului Târgu Mureş a organizat un spectacol extraordinar prilejuit de Ziua Internaţională a Femeii.

„Mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor care ne-au onorat cu prezenţa în această seară. Aceasta demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că la Târgu-Mureş armonia şi buna convieţuire sunt la ele „acasă”. Membrii celebrei formaţii Boney M – Experience şi-au dovedit din plin măiestria şi arta interpretativă în faţa miilor de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă, precum şi a numeroşilor utilizatori ai Facebook-ului. Vom continua şirul evenimentelor de succes, astfel încât târgumureşenii, români şi maghiari deopotrivă, să conştientizeze că Primăria Târgu-Mureş rămâne şi pe viitor alături de ei, oferindu-le spectacole de înaltă ţinută artistică”, a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior. De remarcat şi mulţumirile transmise primăriei de componenţii formaţiei Boney M – Experience, care s-au declarat încântaţi de Târgu-Mureş. Menţionăm că în deschiderea concertului au concertat Alex Pintecan, Gențiana și Jakab Csaba.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un pic de Lucian Blaga, de Ziua Internațională a Poeziei

Astăzi, întreagă omenirea marchează Ziua Internațională a Poeziei , declarată de UNESCO în urmă cu 11 …

Share
Share