Home / Administratie / Concesiune pentru Jandarmi, la Luduş

Concesiune pentru Jandarmi, la Luduş

În luna decembrie 2018, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Colonel Sabin Motora” Mureş a comunicat Primăriei oraşului Luduş că „Unitatea noastră este interesată de prelungirea contractului de comodat nr. 37 din 19 februarie 2018, privind dreptul de folosinţă  a imobilului situat în oraşul Luduş, Piaţa Unirii, nr. 11”.

Clădirea a fost dată în folosinţă gratuită Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Colonel Sabin Motora” Mureş printr-o hotărâre a Consiliului Local în 29 ianuarie 2009. În perioada următoare au intervenit mai multe contracte de comodat, ultimul urmând să expire la data de 19 februarie 2019.

În şedinţa Consiliului Local Luduş din 29 ianuarie 2019, aleşii locali au aprobat o hotărâre a Consiliului Local prin care se prelungeşte cu doi ani, până în 19 februarie 2021, contractul de comodat încheiat între Primăria oraşului şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, având ca obiect folosinţa spaţiului din Piaţa Unirii nr. 11, reprezentând clădire în suprafaţă utilă de 69,1 metri pătraţi şi garaj în suprafaţă utilă de 19,8 metri pătraţi.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Iernut, micul oraș care luptă pentru fonduri europene

Câteodată (adică de obicei) așa ne comportăm de parcă doar municipii există în țara asta. …