Dublu eșec scontat în Superliga de polo Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Dublu eșec scontat în Superliga de polo

Echipa de polo CSM Târgu Mureș a pierdut fără replică cele două partide susținute în bazinul propriu din cadrul celei de-a XV-a etape a Superligii la polo masculin a seniorilor. În ultimele jocuri disputate pe teren propriu în sezonul regulat, mureșenii au avut ca adverasră formația CSM Digi Oradea, aflată în luptă pentru redobândirea titlului de campioană. Așa cum era de așteptat, bihorenii s-au impus fără probleme în ambele partide, cu 14-4 în prima și cu 17-4 în a doua. Deși scorurile au fost aproape identice, desfășurările celor două întâlniri au fost mult diferite. În primul meci oaspeții au reușit să se desprindă din start. Au câștigat prima repriză cu 5-0 și s-au impus în celelalte trei, dar la scoruri mai strânse: 4-2, 1-0 și din nou 4-2. Cele patru goluri reușite de echipa lui Edward Andrei au fost reușite de Răducu Dincă, Raul Bindea, Octavian Itul și Raymond Jiganea.

După o primă repriză pierdută, oaspeții au luat jocul în serios

Partida din a doua zi părea după prima repriză că ca fi mai echilibrată, cel puțin ca scor. Mureșenii au încheiat primul act cu avantaj de două goluri, scor 3-1, dar n-au mai reușit să înscrie decât un singur gol, și acela din penalty la finalul întâlnirii. Reprizele a doua și a treia au fost câștigate de orădeni ambele cu 7-0, dar în ultima au mai slăbit ritmul și aceasta s-a încheiat cu 2-1, o repriză în care cele două echipe s-au întrecut mai degrabă la șuturi în barele porților. Mureșenii au fost depășiți și de această dată la toate capitolele, reușind rareori să finalizeze acțiunile de atac cu șuturi la poartă. Doi dintre marcatorii din primul meci au înscris și de această dat. Jiganea a reușit două goluri, Itul o dată, al patrulea gol fiind opera lui Andrei Baciu.

CSM se menține pe locul 6, cu șanse mici de a mai obține vreo victorie până la turneul pentru locurile 5-9. În ultimele două etape vor juca la București, cu Steaua și Rapid, a doua aflată cu un loc mai sus decât mureșenii, la 6 puncte distanță.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE