Invincibilitatea, obiectivul de moment Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

Invincibilitatea, obiectivul de moment

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a câștigat și partida din cadrul etapei a XVII-a a seriei D din cadrul Diviziei A. Mureșencele s-au impus în partida disputată duminică la Baia Mare cu scorul de 32-24 (15-14) în fața formației locale Minaur. Deși aveau deja asigurată prima poziție înaintea turneului semifinal, echipa mureșeană a dorit să-și respecte „blazonul” și un nedeclarat obiectiv de a încheia faza grupelor cu victorii pe linie. În acest sens, și-a menajat câteva jucătoare de bază în ziua precedentă. În echipa de junioare I care a susținut pe teren propriu partida din cadrul etapei a VI-a din faza a doua a competiției, cu HCM Craiova, nu au fost folosite Andreea Târșoagă și Monica Bărăbaș, care la sfârșitul săptămânii se vor alătura loturilor naționale de Senioare și Tineret ale României în vederea turneelor la care acestea vor participa.

Joc pentru prestigiu

În ciuda faptului că formația maramureșeană nu avea nici șanse nici dreptul de promovare în Liga Națională, unde clubul are deja echipă, era de așteptat o replică dârză. Motivul, rivalitatea dintre cele două echipe și mobilizarea fiecărui adversar în jocul cu liderul. După o primă repriză foarte echilibrată, încheiată cu avantaj minim de partea mureșencelor, acestea s-au mobilizat după pauză și au ținut sub control jocul până la final. Așa cum aminteam, rezultatul partidei nu avea nicio importanță pentru niciuna dintre formații, obținerea victoriei fiind un obiectiv mai degrabă de orgoliu.

Marcatoarele echipei mureșene în acest joc au fost: Carola Stângu 11, Monica Bărăbaș 5, Sarah Darie 4, Andreea Târșoagă 4, Flavia Munteanu 4, Georgeta Bucin 2, Ioana Sângeorzan 1, Carla Lăcătuș 1.

Campionatul mai are de disputat din această fază a grupelor trei etape, dar se întrerupe până în 7 aprilie din cauza acțiunilor loturilor naționale. Mureșencele vor mai avea de trecut însă un nou examen, urmând să susțină vineri, 15 martie, de la ora 18.00, partida din „optimile” Cupei României, cu prim divizionara CSU Cluj.

Cele convocate la loturi nu vor avea așadar deloc pauză. În afară de cele două amintite, alte trei vor avea același program. Portărița Ioana Ugran este și ea convocată la lotul de Tineret, iar Carla Lăcătuș și Sarah Darie la cel de junioare, care va participa la Turneul Carpați de la Râmnicu Vâlcea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE