Home / Slider / The Sticker Laptop, proiectul inovator al unui tânăr din Mureș

The Sticker Laptop, proiectul inovator al unui tânăr din Mureș

Distribuie

Târgu-Mureșul nu duce lipsă de tineri inventivi care au zeci de idei inovative și care vor să pună osul la bătaie ca să-și atingă scopurile.

Unul dintre aceștia este Radu Ciurca, elev în clasa a X-a Științe Sociale la Colegiul Național „Alexandru Papiu-Ilarian”, în vârstă de doar 16 ani, care și-a dat seama că pentru a-și atinge visul de a ajunge un antreprenor de succes, are nevoie de un laptop performant. Cum nu și-l permite, s-a gândit că o modalitate perfectă ar fi să găsească companii din Târgu-Mureș, branduri cool, care l-ar ajuta cu sponsorizarea, iar el îi va ajuta cu promovarea în rândul comunității tineretului din oraș, mai ales că face parte din asociația #facem, o asociație târgumureșeană care formează tineri curioși, puși pe treabă, pregătiți pentru a schimba viitorul țării și al lumii.

E convins că îl așteaptă un viitor strălucit

„Eu tot voiam să îmi iau un laptop de o grămadă de timp. Începusem în ianuarie să-mi strâng bani pentru el și calculasem că în iulie mi l-aș putea lua. Și totuși m-am gândit cât de nebunească ar fi ideea ca luna asta să-mi strâng toți banii pentru el. Ok, mișto, dar cum fac asta? Şi într-o dimineață când eram și bolnav mă trezisem la 6 pe întuneric, mi-a venit ideea asta cu companiile”, a spus Radu.

El nu stă degeaba și ca să arate că e pus pe treabă, și-a făcut și site, www.thestickerlaptop.com. Acolo și-a transmis motivația, ce vor primi companiile la schimb și tot acolo va expune proiectele la care lucrează.

„Pe laptop-ul meu o să se întâlnească toate stickerele companiilor şi brand-urilor care îşi dau seama că generaţia Z nu mai stă acasă şi se uită la televizor. Eu sigur nu stau acasă şi mă uit la televizor. Eu dau mâna cu oameni frumoşi cu care împart acelaşi ţel, o comunitate mai bună, oameni mai buni, o lume mai bună. Ideea e că eu vreau să aduc cât mai multe brand-uri cool în același loc și în același timp să-mi creez niște conexiuni de lungă durată deoarece am niște idei foarte ambițioase care necesită același fel de brand-uri. Pe scurt vreau ca The Sticker Laptop să fie o platformă de lansare a mea, a unui tânăr care vrea multe lucruri într-o lume a puținului”, a concluzionat Radu.

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.