Share

Home / Slider / The Sticker Laptop, proiectul inovator al unui tânăr din Mureș

The Sticker Laptop, proiectul inovator al unui tânăr din Mureș

Târgu-Mureșul nu duce lipsă de tineri inventivi care au zeci de idei inovative și care vor să pună osul la bătaie ca să-și atingă scopurile.

Unul dintre aceștia este Radu Ciurca, elev în clasa a X-a Științe Sociale la Colegiul Național „Alexandru Papiu-Ilarian”, în vârstă de doar 16 ani, care și-a dat seama că pentru a-și atinge visul de a ajunge un antreprenor de succes, are nevoie de un laptop performant. Cum nu și-l permite, s-a gândit că o modalitate perfectă ar fi să găsească companii din Târgu-Mureș, branduri cool, care l-ar ajuta cu sponsorizarea, iar el îi va ajuta cu promovarea în rândul comunității tineretului din oraș, mai ales că face parte din asociația #facem, o asociație târgumureșeană care formează tineri curioși, puși pe treabă, pregătiți pentru a schimba viitorul țării și al lumii.

E convins că îl așteaptă un viitor strălucit

„Eu tot voiam să îmi iau un laptop de o grămadă de timp. Începusem în ianuarie să-mi strâng bani pentru el și calculasem că în iulie mi l-aș putea lua. Și totuși m-am gândit cât de nebunească ar fi ideea ca luna asta să-mi strâng toți banii pentru el. Ok, mișto, dar cum fac asta? Şi într-o dimineață când eram și bolnav mă trezisem la 6 pe întuneric, mi-a venit ideea asta cu companiile”, a spus Radu.

El nu stă degeaba și ca să arate că e pus pe treabă, și-a făcut și site, www.thestickerlaptop.com. Acolo și-a transmis motivația, ce vor primi companiile la schimb și tot acolo va expune proiectele la care lucrează.

„Pe laptop-ul meu o să se întâlnească toate stickerele companiilor şi brand-urilor care îşi dau seama că generaţia Z nu mai stă acasă şi se uită la televizor. Eu sigur nu stau acasă şi mă uit la televizor. Eu dau mâna cu oameni frumoşi cu care împart acelaşi ţel, o comunitate mai bună, oameni mai buni, o lume mai bună. Ideea e că eu vreau să aduc cât mai multe brand-uri cool în același loc și în același timp să-mi creez niște conexiuni de lungă durată deoarece am niște idei foarte ambițioase care necesită același fel de brand-uri. Pe scurt vreau ca The Sticker Laptop să fie o platformă de lansare a mea, a unui tânăr care vrea multe lucruri într-o lume a puținului”, a concluzionat Radu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din …

Share
Share