Share

Home / Cultură / „Debut” la Reghin, un spectacol de și pentru tineri
Imagine dintr-un spectacol al trupei Șansa J (Sursă foto: Facebook)

„Debut” la Reghin, un spectacol de și pentru tineri

Asociația Culturală Zabadax, cu sediul în Reghin, prin proiectul „Șansa”, a lansat Șansa J., al cărui obiectiv este promovarea tinerilor prin teatru, indiferent de talentul acestora.

Șansa J. a fost înființată în luna septembrie a anului 2018. Trupa se se concentrază asupra elevilor de gimnaziu și a obținut Premiul I în cadrul celei de-a XXVI-a ediții Festivalului de Teatru Județean Scena din 24 noiembrie 2018, dar și două premii pentru interpretare, acordate actriței Raluca Țifrea și actorului Bogdan Zileriu.

Noul spectacol, intitulat „Debut”, va fi compus din 4 scenete care vorbesc despre acele modele socio-culturale care le inspiră copiilor o imagine eronată asupra realității, promovând trăsături precum superficialitatea, vulgaritatea și lipsa de respect.

Din distribuția spectacolului fac parte Ana Chibulcutean, Alexandru Miclea, Ilinca Șerban, Bogdan Șut, Mara Joarză, Sebastian Alexa, Melisa Ormenișan, Roxana Muntean, Antonia Friciu, Geta Friciu, Sorina Bruslea și Amalia Hangan. Vor prezenta Raluca Țifrea și Bogdan Zileriu. Adaptarea și regia îi aparțin lui Alexandru Aurel Zileriu.

Spectacolul va avea loc joi, 14 martie, ora 17.00, la Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk se joacă la București

Trimiți semnale către o planetă de gheață. Trimiți semnale către o planetă de gheață? Cum? …

Share
Share