Home / Slider / FOTO: B-unicii, în căutarea eternului feminin

FOTO: B-unicii, în căutarea eternului feminin

Formula “Eternul feminin”… pare uzată de prea multă rostire și prea mult scris. Ce mai înseamnă, astăzi, această expresie? O floare ofilită? O amintire romantică? O figură de stil?

Eternul feminin nu este un factor ponderabil, face parte din categoria stărilor de suflet, nostalgie și vis. Femeia, Prea scundă, Prea înaltă, Prea grasă, Prea slabă, Prea blondă, Prea bruneta, Prea vorbăreață, Prea tăcută, Prea naivă, Prea realistă, Prea credincioasă, Prea necredincioasă, Prea zâmbitoare, Prea tristă…. este o poveste, este o poveste permanentă.

Predestinat sau nu, Ziua Femeii cade la începutul primăverii, când natura renaște la viață. Există o similitudine între Primăvară și Femeie. Primăvara ne dă tuturor speranțe, e începutul naturii, așa cum Femeia e bucuria vieții, e farmecul sensului și motivației de a trăi.

Și aici, metafora poetului vine să adeverească realitatea incontestabilă…

„Mai regină decât floarea… doar femeia poate fi”.

Iar femeia B-unică de la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș a fost răsfățată cu o floare și cu o invitație la  dans din partea domnului Claudiu Maior care a adăugat: ”Neținând cont de vârstă, frumusețea dumneavoastră vine din sufletul deschis pe care îl aveți”.

Dr. Anca FLOREA

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis joi, 29 octombrie, prin intermediul unui buletin …