Share

Home / Administratie / FOTO: Locuri noi de parcare pe patru străzi din Târgu-Mureş

FOTO: Locuri noi de parcare pe patru străzi din Târgu-Mureş

Reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în prezent se desfăşoară lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere pe străzile Ţesătorilor, Băneasa şi Livezeni.

“Lucrăm pentru oraș pe strada Țesătorilor, Băneasa și Livezeni. Am început lucrările de amenajare a noilor locuri de parcare în paralel cu realizarea unor lucrări de refacerea a carosabilului. Astfel, pe strada Țesătorilor se lucrează la amenajarea unei parcări cu dale înierbate precum şi montarea bordurilor aferente acesteia. De asemenea, pe strada Livezeni nr. 65-67 se amenajează noi locuri de parcare destinate autoturismelor, precum reabilitarea căilor de acces între blocuri. Totodată, pe strada Băneasa are loc pregătirea unei porțiuni din carosabil în vederea turnării stratului de asfalt aferent”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din …

Share
Share