Contracte ANL prelungite la Luduş Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Contracte ANL prelungite la Luduş

În luna februarie 2019 a expirat valabilitatea contractelor de închiriere având ca obiect folosinţa a 15 apartamente din blocul nr. 11 din strada Zăvoiului, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL). În Legea privind înfiinţarea acestei Agenţii, nr. 152/1998, este prevăzut că „după expirarea perioadei contractuale iniţiale, prelungirea contractului de închiriere se face succesiv, pe perioade de câte un an”.

Primăria oraşului Luduş a luat act de cererile depuse de titularii contractelor de închiriere şi a cerut acestora să certifice că la data prelungirii contractelor de închiriere, titularii, soţul/soţia acestora şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestora, nu au dobândit o locuinţă în proprietate şi/sau cu chirie, proprietate de stat, proprietate a Primăriei sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea. Toţi cei 15 titulari de contracte de închiriere au făcut dovada că respectă Legea nr. 152/1998, privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, precum şi Normele metodologice pentru punerea în aplicare a Legii menţionate.

În consecinţă, Consiliul local Luduş a aprobat prelungirea, pe o perioadă de un an, cu începere de la 1 martie 2019, a contractelor de închiriere a apartamentelor din blocul nr. 11 din strada Zăvoiului, construite prin ANL.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE