Share

Home / Reviste / Ludus / Contracte ANL prelungite la Luduş

Contracte ANL prelungite la Luduş

În luna februarie 2019 a expirat valabilitatea contractelor de închiriere având ca obiect folosinţa a 15 apartamente din blocul nr. 11 din strada Zăvoiului, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL). În Legea privind înfiinţarea acestei Agenţii, nr. 152/1998, este prevăzut că „după expirarea perioadei contractuale iniţiale, prelungirea contractului de închiriere se face succesiv, pe perioade de câte un an”.

Primăria oraşului Luduş a luat act de cererile depuse de titularii contractelor de închiriere şi a cerut acestora să certifice că la data prelungirii contractelor de închiriere, titularii, soţul/soţia acestora şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestora, nu au dobândit o locuinţă în proprietate şi/sau cu chirie, proprietate de stat, proprietate a Primăriei sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea. Toţi cei 15 titulari de contracte de închiriere au făcut dovada că respectă Legea nr. 152/1998, privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, precum şi Normele metodologice pentru punerea în aplicare a Legii menţionate.

În consecinţă, Consiliul local Luduş a aprobat prelungirea, pe o perioadă de un an, cu începere de la 1 martie 2019, a contractelor de închiriere a apartamentelor din blocul nr. 11 din strada Zăvoiului, construite prin ANL.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu cinci victime, două foarte grav, în Ibănești

Pompierii mureșeni au intervenit aseară la un accident grav care a avut loc la intrare …

Share
Share