Home / Social / JCI Târgu-Mureș își mărește echipa

JCI Târgu-Mureș își mărește echipa

Distribuie

JCI Târgu-Mureș este în căutare de forțe noi, persoane ambițioase, implicate, și cu dorință de schimbare pozitivă a societății. Astfel, miercuri, 20 martie, de la ora 18:30, la Restaurant Citadel va avea loc un Meet-up în care vei avea ocazia să îi cunoști, iar ei pe tine.

JCI Târgu-Mureș parte din Junior Chamber International (JCI) și, la nivel mondial, aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi cu vârste între 18 și 40 de ani, dornici să aducă schimbări pozitive în societate.

Un loc potrivit pentru dezvoltare personală

Organizația este pentru tine dacă dorești să te dezvolți profesional și personal, să pui în practică proiecte de impact pentru comunitate, să înveți Project Management, Leadership (learning by doing), să te înconjori de oameni de la care ai ce învăța și care vor învăța la rândul lor de la tine, să devii lider, să te implici în proiecte naționale și internaționale, să faci parte dintr-un mediu în care să-și dezvolți ideile, proiectele sau afacerea, să ai acces la idei, inspirație și cadru propice pentru a testa „în siguranță” anumite teorii prin feedback constructiv, să găsești  mulți oameni foarte faini cu valori asemănătoare cu ale tale, cum ar fi dăruire, implicare, proactivitate, responsabilitate, corectitudine, să experimentezi și înveți din roluri noi (project manager, vicepreședinte, președinte), să îți dezvolți o platformă de relații de bussines și să faci networking cu tineri implicați în comunitate care-ți împărtășesc pasiunile și viziunea.

În cadrul acestei întâlniri vei primi informații despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare de către JCI Târgu-Mureș, vei afla ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce membership-ul în organizație reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională, vei afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Târgu-Mureș și bineînțeles, vei primi mai multe informații despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați pagina www.jcimures.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.