Share

Home / Politic / Locurile consilierilor excluşi din PNL Târgu-Mureş, vacantate de prefect. Reacţia liderilor liberali

Locurile consilierilor excluşi din PNL Târgu-Mureş, vacantate de prefect. Reacţia liderilor liberali

Liderul PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, şi preşedintele PNL Târgu-Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, au reacţionat miercuri, 13 martie, la anunţul făcut de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, care a anunţat în aceeaşi zi că prefectul Mircea Duşa a emis ordinele privind încetarea mandatelor de consilieri locali ai municipiului Târgu-Mureş pentru cinci liberali excluşi din PNL.

Potrivit unui comunict de presă, Cristian Chirteș, consideră că “astăzi se încheie o perioadă tristă în politica mureșeană.”

“Jocul dublu, votul în interesul personal sau al unor grupuri și grupulețe, iese, în mod oficial, din practica aleșilor locali ai Partidului Național Liberal. Foștii consilieri locali aleși pe listele PNL Târgu-Mureș nu mai reprezintă, de multă vreme, poziția Partidului Național Liberal. Opțiunea lor pentru îndatorarea inutilă a generațiilor viitoare de târgumureșeni a fost capătul unei prea lungi perioade de toleranță politică. Viitorii consilieri liberali vor aduce în dezbaterea publică și a Consiliului Local initiative și proiecte care vor fi gândite exclusiv în interesul cetățenilor și împreună cu aceștia”, a subliniat senatorul Cristian Chirteş.

Totodată, președintele PNL Târgu-Mureș a dat asigurări că viitorii consilieri locali liberali vor acţiona “strict în interesul cetăţenilor”.

“Începând de astăzi, municipiul Târgu-Mureș va fi condus din clădirea și sub autoritatea Consiliului Local și nu dintr-o autobază de transport. Încrederea a 21,19% dintre târgumureșeni în Partidul Național Liberal, manifestată prin votul acestora la cele mai recente alegeri locale, se va regăsi în revenirea Partidului Național Liberal în Consiliul Local Municipal, pentru promovarea proiectelor cu adevărat importante pentru cetățeni. Îi asigur pe târgumureșeni că PNL va respecta mandatul primit la alegerile locale și că viitorii consilieri liberali vor acționa strict în interesul cetățenilor, cu maximă transparență și cu respectarea strictă a legii”, a declarat Ervin Molnar.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Corneliu Florin Buicu, explicaţii importante despre încadrarea Spitalului de Urgenţă din Târgu-Mureş în categoria a IV-a

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, a …

Share
Share