Magazin nou în centrul Târgu Mureșului, cu specific bio. Gamă largă de produse fără gluten sau lactoză! Recomandări zi de zi
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 7400 Vizualizări

Magazin nou în centrul Târgu Mureșului, cu specific bio. Gamă largă de produse fără gluten sau lactoză!

Începutul primăverii aduce vești bune și pentru târgumureșenii care sunt adepți ai unui stil de viață sănătos, pentru care alimentația corectă este o componentă indispensabilă. Magazinul cu produse naturiste Natur King s-a deschis în Piața Victoriei nr. 36, vizavi de Prefectură și oferă o alternativă bio unui stil de viață din ce în ce mai nociv, care ne conservă produsele, dar ne alterează sănătatea.

Toți cei care vor călca pragul magazinului vor pătrunde într-o atmosferă caldă, prietenoasă și luminoasă, în care produsele expuse vizibil și clar pe rafturi vor stârni imediat curiozitatea. Diversitatea bogată a acestora, dar și caracterul inedit al unora dintre ele sunt argumente pentru o incursiune în lumea Natur King.

 

Gamă largă de produse bio

Natur King e un magazin cu produse preponderent dietetice, pentru persoane care suferă de o intoleranță sau de diabet și trebuie să evite anumite alimente care conțin diverși alergeni precum glutenul sau lactoza. Clienții pot găsi diverse tipuri de făină, paste, unt de cocos, biscuiți, chipsuri, condimente, dulciuri, gemuri, diverse produse de igienă personală, siropuri, nectaruri, semințe și numeroase suplimente alimentare. Produsele provin de la producători locali, dar și naționali și internaționali.

Lengyel Gábor, administratorul magazinului, a mărturisit că motivul pentru care a deschis Natur King a fost unul în primul rând personal: „Și eu am intoleranță la gluten. Am fost diagnosticat cu șase ani în urmă. Atunci mi-a venit ideea de a le oferi și altora soluții pentru un mod de viață sănătos, așa că am decis să deschid un magazin.”

Lengyel Gábor a adăugat că magazinul oferă o gamă foarte largă de produse fără gluten, îndulcitori, produse fără lactoză, produse bio, produse vegane și urmează să aducă și mezeluri vegane și pateuri. Pentru cei care au intoleranță la lactoză există lapte vegan din cereale. De asemenea, Lengyel Gábor a menționat că sunt foarte căutate făinurile. „Dacă cineva vrea să facă acasă o pâine sau prăjituri, are nevoie de ingredientele specifice pentru dieta aceasta.”

Un ingredient neobișnuit

Unul dintre ingredientele cu care mulți clienți încă nu sunt familiarizați se numește teff. Aceasta e o cereală din Etiopia care are caracteristici asemănătoare cu grâul.
„Avem fulgi de teff și făină de teff. Se amestecă cu alte tipuri de făină în vederea obținerii diverselor tipuri de aluat și le dă o textură mai consistentă, îmbunătățind și valorile nutriționale. Trebuie știut că făina fără gluten se comportă diferit față de făina din grâu, se prelucrează mai greu, nu se întinde așa de bine, iar teff îmbunătățește textura”, a precizat Lengyel Gábor.

Garanția produselor fără gluten

Magazinul Natur King pune la dispoziția celor interesați mai multe tipuri de făină fără gluten, precum: făină de orez, făină din fulgi de ovăz, făină de in, făină de orez, dar și de mei. În mod normal, aceste tipuri de făină nu trebuie să conțină gluten, dar în cazul în care se prelucrează pe o linie unde se prelucrează și cereale cu gluten, se pot contamina. Ca să se prevină astfel de situații, a fost ales un producător care certifică faptul că are o linie fără gluten și că dispune și de laborator propriu pentru testarea produselor.

Beneficii pentru cumpărătorii obișnuiți

Magazinul Natur King, prin varietatea, tipul și calitatea produselor pe care le oferă, se adresează tuturor celor care își doresc o schimbare pozitivă în stilul de viață. Majoritatea produselor nu conțin aditivi, sunt mai ușor digerabile, nu îngrașă la fel de mult ca cele obișnuite și ajută la menținerea unei armonii între starea psihică și cea fizică. Totodată, angajatele magazinului se află în permanență la dispoziția clienților, pentru a le oferi informații suplimentare, clarificări, dar și recomandări în vederea unei alimentații echilibrate, care are o influență importantă asupra calității vieții.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 9-19, iar sâmbăta între 9-13.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE