Home / Comune / Primăria comunei Acățari angajează

Primăria comunei Acățari angajează

Primăria comunei Acățari organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual pe perioadă determinată de administrator public, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să întrunească anumite condiții: să aibă cetățenia română sau UE sau a altor state aparținând spațiului economic european și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să dețină o capacitate deplină de exercițiu, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare, atestată pe bază de adeverință medicală, eliberată de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, fără condamnări pentru infracțiuni cu intenție, fără activități de poliție politică și să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență (domeniul economic, juridic sau administrație publică).

Dosarele se pot depune până în 11 aprilie, ora 12.00, la sediul comunei Acățari, nr. 214. Vor urma proba scrisă în 15 aprilie și interviul în 17 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 333 112, interior 103.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Teodor Vultur, al 8-lea mandat de primar în Lunca

După o luptă aprigă în campania electorală, aleșii locali ai comunei Lunca au depus jurământul …