„Tricolorii mici” atacă prima ediție la Euro Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

„Tricolorii mici” atacă prima ediție la Euro

Reprezentativa Under 19 de futsal a României vizează o calificare la primul turneu final de Campionat European pentru această categorie de vârstă. Echipa a cărui selecționer este târgumureșenul Kacso Endre va da examenul decisv în vederea participării la turneul final de la Riga, în Letonia, care se va disputa în perioada 8-14 septembrie a acestui an. Lotul din care face parte un singur component al echipei CSM Târgu-Mureș (Robert Crișan-nr 10 în foto), care este și căpitanul echipei, se reunește joi, 14 martie, la Timișoara, unde va efectua un stagiu de pregătire centralizat.

Celalți componenți ai lotului sunt: Theodor Lungu-Badea (Informatica Timișoara), Andrei Dinicuță (United Galați) – portari; Matei Boșneagă (United Galați), Daniel Duda (Futsal Giorgione/Italia), Darius Nastai, Sergiu Gavrilă (ambii Informatica Timișoara), Bogdan Alin (West Deva), Vlăduț Dudău (CSM Vaslui), Andrei Ghiuță (Dunărea Călărași), Norbert Balazs și Andor Balint (ambii FK Odorheiu Secuiesc).

Jocurile pentru calificarea la turneul final se vor disputa la sfârșitul acestei luni, în Macedonia, la Skopje. În grupa IV de calificare „tricolorii” vor întâlni pe rând reprezentativele Macedoniei (26 martie, ora 19.30), Ucrainei (27 martie, ora 17.00) și Belgiei (29 martie, ora 17.00), iar pentru Riga se califică doar prima clasată.

Sursa foto: FRF

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE