Ultima „turnantă” pentru sighișoreni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Ultima „turnantă” pentru sighișoreni

Echipa masculină de handbal CSM Sighișoara va susține în Sala Sporturilor „Radu Voina” din municipiu partida cu formația Minaur Baia Mare. Este o întâlnire din prima etapă a returului 2, Seria D din Divizia A și se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 18.00. Meciul este foarte important îndeosebi pentru sighișoreni, ajunși în partea a doua din prima fază a campionatului pe locul 1, cu șanse reale de a participa la barajul pentru promovarea în Liga Națională. Înaintea ultimelor cinci etape din faza grupelor sighișorenii au 33 puncte, cu doar 3 în fața celor de la CSM Oradea și la 7 de Szejke Odorheiu Secuiesc. CSM Sighișoara a avut în schimb o serie impresionantă în această a doua parte a campionatului, cu șase succese consecutive care i-au urcat pe prima poziție, după ce încheiaseră turul pe locul 3. Sighișorenii au un mare avantaj și prima șansă de a încheia pe prima poziție, deoarece unul dintre cele mai importante jocuri, cel cu CSM Oradea, pe care i-au învins în acest an în deplasare, îl vor susține pe teren propriu, în 30 martie.

Evoluția sighișorenilor se reflectă și în rezultatele celor trei jocuri din acest sezon cu băimărenii. Minaur s-a impus în primele două, cu 26-22 pe teren propriu și cu 32-30 la Sighișoara, dar de fiecare dată mureșenii au condus la pauză, chiar cu 9 goluri în al doilea și au înscris de fiecare dată doar câte 8 goluri în repriza secundă. Partida turului 2, disputată în acest an la Baia Mare a fost câștigată la diferență de data aceasta de mureșeni, scor 28-18. O victorie în acest joc ar putea conta enorm în etapa în care ocupantele locurilor 2 și 3 se întâlnesc în meci direct, pe terenul harghitenilor, avansul față de acestea putând deveni decisiv. A treia partidă a etapei opune ultimele clasate, HC Sibiu și Potaissa Turda.

În cazul unor victorii (scontate) a gazdelor, cu patru etape înaintea finalului primei faze clasamentul ar avea următoarea configurație:

 

  1. CSM Sighișoara    16 12 0 4 36 puncte
  2. CSM Oradea          16 10 0 6 30
  3. Szejke Odorhei      16  9 2  5 29
  4. Minaur                    16  6 2  8 20
  5. HC Sibiu                 16  5 1 10 16
  6. Potaissa                  16  3 1 12 10
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE