Arbitraj corect, sperăm! Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Arbitraj corect, sperăm!

Brigăzile de arbitri sunt deseori un factor determinant în cadrul întrecerilor sportive, esențiale în special când disputele sunt echilibrate. O astfel de dispută se anunță și partida din „optimile” Cupei României la handbal feminin care se dispută în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș între echipa locală CSM și CSU Cluj-Napoca vineri, 15 martie, de la ora 18.00.
Mureșencele aspiră la promovare, în timp ce clujencele, dacă scapă de retrogradarea directă, sunt oricum condamnate cel puțin la barajul pentru salvare. Echipa din Cluj a înregistrat a treia victorie în ultima etapă disputată în Liga Națională, 30-29 în deplasarea la Minaur Baia Mare. Echipa maramureșeană se află în criză financiară și eșecul poate fi una din cauze.
Pentru partida de vineri „fluierași” vor fi cuplul bucureștean Ionuț Barbu şi Adrian Manafu, avându-l ca observator pe băimăreanul Ioan Chira. Cei doi arbitri delegați pentru jocul de la Târgu-Mureș sunt arbitri experimentați, de Liga Națională. Ultimele jocuri pe care le-au condus cei doi sunt CSM Slatina – SCM Râmnicu Vâlcea în liga feminină, în etapa a XII-a din 13 ianuarie (scor 26-29) și CSM Bacău – Dunărea Călărași în etapa a XXI-a la masculin, în 6 martie (27-31). Victorii ale oaspeților! Cei doi au fost contestați recent la partide conduse la Slobozia sau Făgăraș, evident de echipele gazde, care nu au obținut victoria, dar de obicei acestea contestă. Nu insinuăm nimic, pot fi coincidențe. Ne dorim un arbitraj corect și echipa mai bună să învingă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE