Share

Home / Joburi / Locuri de muncă disponibile la Aeroportul Transilvania

Locuri de muncă disponibile la Aeroportul Transilvania

Aeroportul Transilvania Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 3 locuri de muncă disponibile, de dispecer sol și de impiegat informații aviație.

Pentru a participa la concurs pentru cele două posturi de impiegat informații aviație, candidații trebuie să aibă finalizate studii medii cu diplomă de bacalaureat, fără cazier cazier, să fie apți pentru efort fizic și psihic, să cunoască limba engleză la nivel mediu, cu un aspect fizic plăcut, să fie disponibili la efort prelungit și cu o stare de sănătate corespunzătoare funcției pe care candidează, atestată pe bază de documente medicale. Constituie avantaj carnetul de conducere și calificările suplimentare sau pregătirea școlară superioară cerinței postului.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de dispecer sol, candidații au nevoie de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu, permis de conducere categorie B, stare de sănătate corespunzătoare funcției pe care candidează, disponibilitate la efort prelungit, cunoștințe de operare PC și fără cazier. Consituie avantaj experiența în domeniul aeronautic.

Dosarele se pot depune până în 20 martie, iar concursul va avea loc în 22 martie de la ora 10.00.

Pentru detalii suplimentare, vizitați site-ul www.aeroportultransilvania.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de prelevare de mostre biologice

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic miercuri, …

Share
Share