Naționalele de kyokushin la Târgu-Mureș Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Naționalele de kyokushin la Târgu-Mureș

Clubul Tiger Budo Târgu-Mureș organizează sâmbătă, 16 martie, sub egida Federației Române de specialitate, Campionatul Național de karate kyokushin. La competiția, găzduită de Sala Sporturilor și-au anunțat participarea peste 150 de sportivi, de la 24 cluburi din toată țara.

Clubul organizator, condus de Sensei Traian Dumbrăvean (4 DAN), va fi reprezentat de 35 de sportivi, dintre care 19 seniori, 5 juniori, 5 copii și 6 sportivi la para-kare. Întrecerile se vor disputa la categoriile copii (13-14 ani), juniori (17-18 ani) și seniori, iar de anul acesta organizatorii evenimentului au introdus în cadrul competiției și o categorie dedicată persoanelor cu dizabilități care practică arte marțiale (para-karate), indiferent de stil. La această categorie sunt anunțate 3 cluburi, cu aproximativ 12 sportivi.

„Cu certitudine concursul va fi un spectacol, ținând cont de faptul că în urma acestei competiții se vor selecta potențialii participanți la Campionatul European. Așadar, îi așteptăm pe toți pasionații de sporturi, în special pe iubitorii de arte marțiale, cât și pe cei care sunt în căutarea unui sport pe care să îl practice. Trebuie să nu uităm că stilul de karate Kyokushin este considerat unul dintre cele mai dure, fiind un sport full-contact. Competiția de la categoria seniori, de exemplu, se desfășoară fără protecții, exceptând cele pentru organele genitale”, a explicat conducătorul clubului târgumureșean.

Competiția va începe la ora 11.00, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE