O întreagă echipă la loturile naționale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 548 Vizualizări

O întreagă echipă la loturile naționale

După disputarea „optimilor” Cupei României la handbal feminin, care se dispută la sfârșitul acestei săptămâni nu mai puțin de șapte jucătoare de la CSM Târgu-Mureș se vor alătura loturilor României de senioare, tineret și junioare, care vor disputa la sfârșitul lunii turnee de pregătire în Franța și Polonia, senioarele și lotul de tineret și Trofeul Carpați pentru junioare, care va avea loc la Râmnicu Vâlcea. Dacă Andreea Târșoagă (senioare), Ioana Ugran și Monica Bărăbaș (tineret), Carla Lăcătuș și Sarah Darie (junioare) au fost amintite deja, din lotul junioare vor face parte alte junioare din cadrul CSM Târgu-Mureș. Este vorba despre Corina Elena Lupei (nr. 89) și Andreea Țîrle (nr. 23). Ele au fost „uitate” deoarece, deși evoluează la rândul lor și în Divizia A, la acest nivel joacă pentru formația Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea, cu care clubul mureșean are un contract de colaborare încă pe când jucătoarele amintite evoluau sub culorile clubului Arena Târgu-Mureș.

În trei zile, în trei orașe

La clubul CSM la care sunt legitimate evoluează în echipa junioarelor II, lideră în grupa din cadrul fazei a doua a campionatului. Lupei este târgumureșeancă și componentă de bază la reprezentativa de junioare, căpitanul grupei 2002-2003. A ocupat locul V Mondialele Școlare din Quatar, la Doha, în luna  februarie a anului trecut, medaliată cu argint la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru, în luna martie, a fost MVP-ul Trofeului Carpați disputat la Cluj-Napoca în luna iunie și medaliată cu bronz la European Open din Suedia, în luna iulie, toate performanțe obținute în 2018.

Colega ei, Andreea Țîrle a sosit la CSM Târgu-Mureș de la Reșița, este la rândul său componentă a Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, medaliată cu bronz la European Open din Suedia.

Cele două au o zi de pauză în plus față de colegele de la lotul de junioare care activează la clubul târgumureșean. Dacă Sarah Darie și Carla Lăcătuș întâlnesc vineri CSU Cluj-Napoca în Cupa României, Andreea și Corina au susținut joi partida din ultima etapă a turului din Grupa IV Valoare a campionatului la Junioare II. Partida s-a disputat la Baia Mare, cu echipa locală Marta. Deci cele două joi au fost la Baia Mare, vineri la Târgu-Mureș, după care pleacă la lotul care se reunește la Râmnicu Vâlcea.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE